Премиерът в оставка Бойко Борисов премести заседанията на правителството от Министерския

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов премести заседанията на правителството от Министерския
Коментари Харесай

Борисов премести Министерския съвет в хола си и обяви, че всички слугуват на Радев

Премиерът в оставка  Бойко Борисов реалокира съвещанията на държавното управление от Министерския съвет в къщата в Банкя. Това се вижда от следващото предаване онлайн от хола му.
По време на днешното съвещание първи даде доклад за оправянето с пандемията здравният министър в оставка Костадин Ангелов .След това приказва за социално-икономическите ограничения финансовият министър в оставка Кирил Ананиев .
" Поредните им неистини към този момент станаха факт. Никой не предложи проект, всички се вторачиха да слугуват на Радев, да му трансформират кодексите без въобще да се занимават с всекидневието на хората. Благодаря на всички министри, че сте толкоз виновни и продължавате да действате. Понеже имаме плана за Национален проект за възобновяване и резистентност на България. Изключително значим е и видяхме, че други проекти няма. Няма и рационално предложение, ", сподели Борисов.
" Понеже не чухме нищо градивно, възложихме на Томислав Дончев да стартира консултациите със службите на Европейската комисия с оглед окончателното изпращане на плана ", добави той.
Премиерът в оставка връчи Плана за възобновяване на Томислав Дончев, който от своя страна съобщи, че сме в положение да стартираме предварителната инспекция на Еврокомисията.

Борисов продължи с думите, че през днешния ден е печален ден и той съответствува с деня на национално изменничество.
 Борисов: Радвам се, че видях Слави жив, здрав и подготвен да ръководи Борисов: Радвам се, че видях Слави жив, здрав и подготвен да ръководи
Радвам се, че видях Слави жив, здрав и в подготвеност да ръководи в миналото при безусловно болшинство. Това сподели министър председателят в оставка Бойко Бо...
„ Няма ли да си вървиме, бе? “, подвикна Борисов на своите министри, седнал в центъра на масата. Той изясни, че в случай че са могли, останалите партии към този момент щяха да са образували държавно управление и да са дали своят вот актуализация на бюджета.
„ Не ги гледайте и не се ядосвайте. Това са измамници “, добави Борисов.
“За една шепа парички тези хора са предали Господа, предали са фантазиите на хората... “, сподели още той, без да обясни защо тъкмо приказва.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР